skatterådgivning | Bogholder - Skal du outsource dit bogholderi?
En kompetent bogholder er afgørende i enhver virksomhed. Oftest kan det bedst betale sig at outsource denne funktion. Grey Sunday tilbyder fagligt, velfunderede bogholdere til at klare jeres bogføring.
bogholder
14542
page-template-default,page,page-id-14542,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Bogholder

Hvorfor vælge en ekstern partner som bogholder?

Lad os starte med at få én ting på plads. Bogholderi er kedeligt og for mange også uforholdsmæssigt kompliceret. Det er ofte noget man kan bruge mange timer på, hvor man sidder og bøvler med tal og regneark, og når man endelig er færdig, sidder man med en følelse af at tiden kunne være brugt bedre.

Ved at lade Grey Sunday’s erfarne bogholdere overtage bogholderiet i din virksomhed vil du ikke kun få mere tid til at lave de arbejdsopgaver som du reelt tjener penge på, men du kan samtidig også være sikker på, at bogholderiet bliver lavet både hurtigere og mere effektivt, samt med en væsentlig højere kvalitet.

At benytte sig af en erfaren bogholder betyder endvidere, at du kan føle dig tryg ved at moms, lønsumsafgift mv. indberettes til tiden, samt at du løbende kan følge med i hvordan økonomien i din virksomhed udvikler sig.

Ydelser

Vi hjælper dig blandt andet med følgende ydelser:

  • Månedsafslutning/årsafslutning
  • Bogføring
  • Fakturering
  • Føring af løn
  • Skattemæssige problemstillinger
  • Momsmæssige problemstillinger
  • Regnskabsmæssige problemstillinger
  • Vi yder online regnskabssupport – specialiseret i regnskabsprogrammet E-conomic

Alle transaktioner registreres

Uanset hvor stor din virksomhed er, kan du nyde godt af at have en god bogføring, hvor alt registreres hurtigst muligt, da er du altid opdateret og har muligheden for, hurtigt, at reagere på uforudsete ændringer.

I en virksomhed er det utroligt vigtigt, at alle transaktioner bliver registreret nøjagtigt, så beholdninger såsom kasse- og likvidbeholdninger – i et vist omfang – kan afstemmes med disse og give dig et retvisende billede af din virksomhed lige nu. At transaktioner skal registreres, er i grunden et helt basalt krav, når det kommer til bogføring og et moderne bogholderi.

Vi anvender regnskabsprogrammet E-conomic, som vi kender indgående. Dette hjælper vores bogholderi til at være både effektivt og overskueligt. Som bogholder er der vigtigt for os at være et grundigt bogholderi af høj kvalitet. Det er vi sikre på både er positivt for os men, vigtigere endnu, også for dig.

Udlicitér og frigør vigtige ressourcer til andre opgaver - indhent et tilbud i dag!