skatterådgivning | Lønbogholder - Få styr på din lønadministration
Lønadministration kræver en kompetent lønbogholder. For mange virksomheder kan det bedst betale sig at outsource denne funktion. Se jeres fordele her.
lønbogholder, lønassistent, lønadministration
16383
page-template-default,page,page-id-16383,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Lønadministration

Lønadministration med kvalitet og til tiden

De ansatte i en virksomhed er oftest det største aktiv en virksomhed har, og derfor er det også vigtigt, at de får den løn, som de er berettigede til samt at de får den til tiden.

Ved at lade Grey Sunday administrere lønningerne for din virksomhed, sikrer du dig en samarbejdspartner der har fuldt overblik over alle de nødvendige indberetninger i forbindelse med lønkørsel. En lønadministrator fra Grey Sunday vil hurtigt og effektivt kunne indberette lønningerne for time- eller funktionæransatte i din virksomhed og indberette alle relevante ekstra goder til SKAT.

Samtidig vil lønadministration foretaget af Grey Sunday betyde, at du kan bekymre dig om de opgaver du tjener penge på, og ikke behøver bekymre dig om hvordan og hvornår lønindberetningerne skal være foretaget.

Du kan klare lønadministrationen selv, men…

…erfaringer har vist, at cirka halvdelen af de lønsedler fagforeningerne gennemgår, er fejlbehæftede. Det kan være fejl i småbeløb eller fejl på op til flere tusinde kroner. Det er sjældent at fejlen er faldet sådan, at den ansatte har fået for meget i løn – snarere omvendt.

Men hvorfor bekymre sig om det faktum at mange af de lønsedler fagforeningerne har gennemgået, er fejlbehæftede? Fordi det i størstedelen af tilfældene er menneskelige fejl, der er skyld i, at lønnen ikke bliver behandlet korrekt. Det kan for eksempel være, at virksomhedsejeren ikke har meget erfaring med at indberette løn, og håndtere alt hvad der hører til. I så fald er risikoen for at lønnen ikke er opgjort korrekt langt større.

Hvis i til gengæld lader Grey Sunday administrere jeres lønninger, kan I være sikre på, at vores erfarne lønbogholdere har bred erfaring inden for lønadministration og indberetning af skat, skattefrie ydelser og personalegoder samt feriepenge.

Udlicitér og frigør vigtige ressourcer til andre opgaver - indhent et tilbud i dag!