skatterådgivning | Om Grey Sunday
16055
page-template-default,page,page-id-16055,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Om Grey Sunday

Hvem er Grey Sunday?

Grey Sunday er en ung administrations- og bogholderivirksomhed, der tilbyder mindre danske virksomheder kompetent assistance til det løbende administrationsarbejde.

Vi har særlig fokus på bogholderarbejdet, som mange virksomheder meget fornuftigt har valgt at outsource. Herigennem frigør den enkelte virksomhed vigtige ressourcer til andre og mere vigtige opgaver.

Hvorfor det mærkelige navn?

For mange virksomhedsejere er papirarbejdet altid det sidste der blev udført. Af gode grunde er opgaver forbundet til kunderne prioriteret højere, det samme er udvikling af nye produkter og ydelser samt det løbende arbejde “i marken”. Det er ikke forkert.

Det betyder dog at papirarbejdet, særligt bogholderopgaverne, udskydes til sidste øjeblik, og de fleste virksomhedsejere kender til de dage, hvor arbejdet skal afsluttes. Det ender ofte med at blive en trist, grå søndag. Her kommer kommer Grey Sunday ind i billedet. Vi udfører de opgaver, som andre hellere vil undgå.

Brian

Administration

James

Konsulent

André

Rådgivende Partner
Udlicitér og frigør vigtige ressourcer til andre opgaver - indhent et tilbud i dag!