skatterådgivning | Regnskab A-B-C
16063
page-template-default,page,page-id-16063,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Regnskab A-B-C

Bogholder og administration

Regnskabshjælp og administration omfatter en række delydelser. Det er ikke nødvendigt at tilvælge alt, men jo flere ydelser du samler hos samme udbyder, desto nemmere vil det være for dig og din virksomhed. En kompetent bogholder, eller administrativ medarbejder om du vil, er værd at holde fast ved.

Bogføring

Bogføring tager tid, og er dødhamrende kedeligt. Ja, du læste rigtigt. Det er virkelig kedeligt. Vi kalder gerne en spade for en spade. Men det er ikke desto mindre en afgørende del af en bogholders job. Korrekt bogføring danner fundamentet for det endelige resultat. Der er ikke plads til sjusk og venstrehåndsarbejdere.

Kasse-, bank- og giroafstemning

En grundig gennemgang af kasse, bank og giro, kan være med til at afsløre manglende bilag eller oversete indbetalinger, hvilket kan betyde en besparelse for virksomheden, samt undgå kedelige rykkerskrivelser til kunder der allerede har betalt deres regning.

Betalinger

Har du styr på virksomhedens betalinger? Rettidig betaling sparer virksomheden for rykkergebyrer og renter, og det sparer dig som virksomhedsejer for en række bekymringer og ubehagelige overraskelser.

Fakturering

Hvis du ikke skaber et fornuftigt cashflow i din virksomhed, risikere du at måtte lukke en ellers sund forretning. Det er et typisk problem hos mindre virksomheder, når faktureringen ikke sker rettidigt eller korrekt. Når du samarbejder med Grey Sunday mindes du hver uge om at fremsende time- og arbejdssedler, så du kan få pengene ind for det udførte arbejde.

Projektstyring

Ved større opgaver/projekter er korrekt afrapportering og konstant tilsyn med forbrug af materialer, timer etc. essentielt for din virksomhed. Du opnår korrekt fakturering, løbende overblik og ro i maven.

Debitor- og kreditorstyring

Hvem skylder hvad, og er du med ved dine egne betalinger? Få det fulde overblik, få hjælp til løbende rykkerskrivelser og undgå kedelige breve fra kreditorer. En god bogholder holder styr på det hele.

Momsregnskab

Et korrekt og rettidigt momsregnskab er yderst vigtigt for alle virksomheder.

Momsafregning

Er det i denne måned momsen skal afregnes? Eller er det næste måned?! Det kan være svært at holde styr på datoerne, når man i forvejen har mange andre opgaver der skal klares. Ved at indgå en aftale med en ekstern bogholder, slipper du for flere hovedbrud end højest nødvendigt.

Måneds- og årsafslutninger

Et løbende overblik året igennem og et færdigt årsregnskab ved udløb af regnskabsåret er idéelt for en virksomhedsejer. Herigennem opnår du gennemskuelighed til trods for de mange bilag, og din bank vil elsker dig. Desuden får du meget nemmere ved at komme igennem med evt. øget kassekredit, lånebevillinger og deslige, når du først har styr på regnskabet.

Udlicitér og frigør vigtige ressourcer til andre opgaver - indhent et tilbud i dag!