skatterådgivning | Regnskabsassistance - Få hjælpen i dag!
Har du brug for regnskabsassistance? Har du styr på debitorer og kreditorer? Udfører du budgetkontrol? Er der foretaget økonomisk analyse? Grey Sunday kan hjælpe dig.
regnskabsassistance, regnskabshjælp, regnskabsassistent
16385
page-template-default,page,page-id-16385,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Regnskabsmæssig assistance

Hvad er regnskabsmæssig assistance?

Regnskabsmæssig assistance er mange forskellige ting. Men i korte træk er det al den assistance der ydes for at få et godt og brugbart regnskab. Det indeholder meget mere end bare at hjælpe med at opstille en bogføringsbalance eller et årsregnskab.

Regnskabsmæssig assistance indbefatter også en lang række andre ydelser som for eksempel debitor-/kreditorstyring, likviditetsstyring, budgetkontrol og økonomiske analyser.

…og hvorfor er denne assistance så vigtig?

Styring af debitorer og kreditorer er af stor vigtighed i mange virksomheder, da rigtig mange penge kan ligge og flyde ude hos ens kunder, medmindre man husker at få rykket kunderne. Ved styring af sine kreditorer får man samtidig løbende et overblik over, hvad man skylder, og man undgår at glemme betalinger til leverandører samt de udgifter og udfordringer dette kan medføre.

De fleste virksomheder bliver eksempelvis af deres bank bedt om at udarbejde et budget for virksomheden. Har i styr på hvordan det går i forhold til budgettet? En budgetkontrol hos Grey Sunday vil give et bedre overblik over virksomhedens udvikling i forhold til forventningerne, og kontrollen vil også give bedre forhandlingsmuligheder med bank og andre samarbejdspartner.

Sælger i flere produkter eller serviceydelser? Ved i reelt hvor meget i tjener på de enkelte ydelser eller produkter? Grey Sunday’s specialister er erfarne inden for forskelligartede økonomiske analyser som din virksomhed kan bruge til optimering af indtjeningen.

Klassisk knowhow til din fordel

Du kender muligvis situationen, hvor du med hatten i hånden er gået alene i banken for at få forhøjet kassekreditten eller eller oprette et nyt lån. Med assistance fra Grey Sunday og vores deltagelse i sådanne møder får du en partner som har erfaring og viden inden for det økonomiske område, og vi kan hjælpe med at argumentere for bedre vilkår, blandt andet ved hjælp af de analyser vi udarbejder.

Mange virksomheder kender også situationen hvor de får besøg af SKAT på et kontrolbesøg eller når de modtager et brev fra SKAT. Hvad skal man være opmærksom på, og hvad er det helt specifikt SKAT gerne vil have af dig? Det kan vi hjælpe dig med at navigere igennem.

Udlicitér og frigør vigtige ressourcer til andre opgaver - indhent et tilbud i dag!