skatterådgivning | Skatterådgivning - Professionel, personlig skatterådgiver
Skatterådgivning er et must, hvis du vil sikre dig korrekt og optimal indberetning til SKAT. Vores skatterådgiver fokuserer på den enkeltes behov og skaber værdi for bundlinjen. Vi tilbyder personlig interesse og samme medarbejder til rådighed hver gang.
Skatterådgivning, skatterådgiver
16413
page-template-default,page,page-id-16413,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Skatterådgivning

Hvad er skatterådgivning?

Som erhvervsdrivende ved du hvor vigtigt det er at minimere udgifterne i virksomheden samtidig med at du arbejder på at maksimere indtægterne. Hvorfor knokle for at tjene penge, hvis udgifterne ikke holdes nede? Dit hovedformål er at skabe en sund forretning.

For både selskaber og personligt erhvervsdrivende betyder skatterådgivning, at få klarlagt hvilke optimeringsmuligheder virksomheden har samt hvilke handlinger der kunne gøres for at begrænse enten omkostningerne til SKAT eller den samlede skattebetaling.

Kort fortalt; En skatterådgiver sørger for inden for lovens rammer at minimere dine udgifter til SKAT.

Hvorfor benytte en skatterådgiver?

En skatterådgiver bør altid være inde over din regnskabsudarbejdelse. Hvorfor siger vi det? Kompleksiteten i skattelovgivningen bliver øget år for år. Alene ordene SKAT, regnskab og selvangivelse kan give mange en lettere hovedpine, og de fleste opgiver ævred allerede før de kommer i gang.

De mange regler det er nødvendigt at følge, vil ganske naturligt øge sværhedsgraden og sætte den gængse menigmand til vægs. Når man derimod er godt inde i reglerne, vil man med den rette skatterådgivning have mulighed for at hente store besparelser.

Hos Grey Sunday har vi specialister, der i mange år har arbejdet indgående med person- og selskabsskat, og derfor er fuldstændigt opdateret med den nyeste lovgivning, og alt hvad der er relevant i forhold til din virksomhed.

Skattesystemet giver rum for en række forskellige beskatningsmuligheder, men det er dog de færreste der uden behørig rådgivning vælger beskatningsformen, der er mest fordelagtig for dem. Lad os hjælpe dig!

Personlig skatterådgivning til gavn for dig

Hos Grey Sunday bestræber vi os for at have én personlig skatterådgiver for hver kunde. Det vil sige, at du ikke skal lære nye ansigter at kende år efter år, og vores medarbejdere skal ikke bruge unødig tid på at sætte sig ind i dig og din forretning. Vi kender dig, og vi ved præcis hvor vi skal sætte ind for at skabe et optimalt resultat for dig.

Vi bygger på langsigtede, personlige relationer, hvilken er en klar forskel fra mange større revisionsvirksomheder, der ofte flytter rundt på kunder mellem deres medarbejdere. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg og i gode hænder hos Grey Sunday.

Eksempler på hvor lidt der egentligt skal til...

1) En kunde med udlejningsejendomme havde i en årrække selv klaret skatteberegning og indberetning til SKAT. Efter gennemgang af vores ekspert stod det hurtigt klart, at udlejeren havde overset renteudgifter han havde til ejendommene. Disse fradrag manglede på hans personlige selvangivelse. Han kunne derfor spare yderligere 3.000 kr. efter et besøg af Grey Sunday.

2) I selskaber kommer skatterådgivning ofte til udtryk ved blandt andet at optimere ejerens lønforhold samt udbytte fra virksomheden. Hvis selskabet har tilstrækkeligt overskud, kan der udbetales løn op til topskattegrænsen og derefter udloddes udbytte til ejeren op til 52.900 kr til en beskatning på 27 %. Derved bliver der udbetalt penge til ejeren til en beskatning på 27 % i stedet for de normale 42 % lønindkomst beskattes med.

Er du investor?

De fleste personer der ejer værdipapirer, har ingen erfaring med hvordan de skal indberette og opgøre deres tab og gevinster på værdipapirer samt forskellen på beskatningsmåderne af forskellige værdipapirer. Skattesystemet er blevet mere og mere komplekst, selv når man ser på værdipapirer isoleret. For at undgå at man snyder sig selv i SKAT, er det vigtig at få tilstrækkelig skatterådgivning, når det handler om skattemæssige problemstillinger.

Se her hvordan 9 ud af 10 investorer snyder sig selv

Vil du også minimere udgifterne til SKAT?

Så kontakt Grey Sunday ved hjælp af kontaktformularen eller ring direkte på tlf. 71 99 54 74.

skatteraadgivning

Kontakt skatterådgiveren

Dit navn

Dit telefonnummer

Udlicitér og frigør vigtige ressourcer til andre opgaver - indhent et tilbud i dag!