Grey Sunday | Skatterådgivning - Kompetent skatterådgiver fra Grey
Skatterådgivning er et must, hvis du vil sikre dig korrekt og optimal indberetning til SKAT. Vores skatterådgiver fokuserer på den enkeltes behov og skaber værdi for bundlinjen.
Skatterådgivning, skatterådgiver
16413
page-template-default,page,page-id-16413,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Skatterådgivning

Kompetent skatterådgivning

For mange dansker er SKAT noget af det de ikke virkeligt forstår fuldstændigt, og heller ikke orker sætte sig ind i. Det er meget forståeligt, fordi det kan være komplekst. Af den grund er det ekstra vigtigt, at have en skatterådgiver inde over ens regnskabsudarbejdelse, fordi der er store besparelser at hente, hvis man får den nødvendige rådgivning.

Hos Grey Sunday har vi specialister, der i mange år har arbejdet indgående med person- og selskabsskat, og derfor er fuldstændigt opdateret med den nyeste lovgivning, og alt hvad der her kan være relevant i forhold til din virksomhed.

Skattesystemet giver mulighed for en række forskellige beskatningsmuligheder, men det er dog de færreste der uden behørig rådgivning vælger beskatningsformen, der er mest fordelagtig for dem.

Et eksempel på hvor lidt der egentligt skal til…

En kunde med nogle udlejningsejendomme havde altid selv opgjort sit resultat og indberettet dette til SKAT. Ved en gennemgang af virksomhedens regnskaber blev det dog klart at vedkommende kun havde fratrukket omkostningerne til vedligeholdelse i virksomhedens resultat, men ikke de renteudgifter han havde til ejendommene. Han havde ikke fået fradrag for disse på sin personlige selvangivelse.

Efter en gennemgang af hans muligheder blev det klarlagt, at vi kunne reducere hans samlede skat med lidt over 3.000 kr. ved blot at foretage skatterådgivning.

Er du investor?

De fleste personer der ejer værdipapirer, har ingen erfaring med hvordan de skal indberette og opgøre deres tab og gevinster på værdipapirer, samt forskellen på beskatningsmåderne af forskellige værdipapirer. Skattesystemet er blevet mere og mere komplekst, selv når man ser på værdipapirer isoleret. For at undgå at man snyder sig selv i SKAT, er det vigtig at få tilstrækkelig rådgivning, når det handler om skattemæssige problemstillinger.

Se her hvordan 9 ud af 10 investorer snyder sig selv

Kunne noget lignende være nødvendigt hos dig?

Så kontakt Grey Sunday ved hjælp af kontaktformularen eller ring direkte på tlf. 71 99 54 74.

Udlicitér og frigør vigtige ressourcer til andre opgaver - indhent et tilbud i dag!